Sugarmama

Er du selv en sugarmama eller leder du efter en? Sugardating er med tiden blevet mere udbredt, og det har medført, at det også findes i en konstellation, hvor kvinden har den forsørgende rolle. Det betyder, at en sugarmamma bedst kan beskrives som den kvindelige pendant til en sugardaddy.

Derfor vil det også være denne sugar mom, der har pengepungen i orden. Det vil også være hende, der elsker at kunne forkæle en mandlig (og ofte yngre) partner, som kaldes for en sugarboy eller boytoy. Netop dette vidner også om, at sugardating kan bestå af forskellige konstellationer og forhold.

 

Hvad er en sugar mama?

En sugar momma er en kvinde, der indtager den rolle, som ofte indtages af en sugardaddy. I dette forhold er det derfor kvinden, der har økonomien i orden, og derfor betaler for selskab. Betalingen kan foregå på flere måder, og kan naturligvis aftaltes indbyrdes mellem sugarmom- og boy.

Ofte vil betalingen forekomme i form af luksuriøse middage, dyre gaver, rejser og andet. I nogle tilfælde kan der også blot være tale om kontant betaling. Som alle andre aspekter af et sugardating-forhold mellem en sugar mama og en sugarboy, så er dette noget, de to parter selv aftaler.

 

En kvindelig sugardaddy

Den bedste måde at beskrive en sugarmomma, er ved at kalde det en kvindelig udgave af en sugardaddy. Det er den mest rammende beskrivelse. Det er ikke helt så udbredt, da rollerne ofte er byttet rundt. Derfor ser man heller ikke nær så mange forhold mellem en sugarmom- og boy.

Når et forhold består af en sugardaddy og -baby, lever det op til normerne om, at manden er den forsørgende part. Derfor vil kvinden være den, der bliver vartet op. Et forhold mellem en sugarmamma og en sugarboy er ens, men her er rollerne blot blevet vendt på hovedet.

Sugardating har været udbredt i lang tid, men det er endnu ikke helt så udbredt blandt yngre mænd. I takt med, at fænomenet har spredt sig, har flere også taget det til sig. Derfor har succesfulde og travle kvinder i dag mulighed for at få selskab af en ung mand med sugardating.

Hvad søger en sugarmamma?

Der kan ikke gives et konkret svar på dette. Derimod kan det være meget forskelligt. Blandt andet er der forskel på, hvilke selskab, hun ønsker fra sin sugarboy. Desuden er der også forskel på, hvor ofte og over hvor lang tid, det skal foregå.

Ligesom det er tilfældet for et traditionelt forhold, så kan et sugardating-forhold også se ud på mange forskellige måder. Det er derfor de involverede parter, der selv aftaler præmisserne for forholdet. Ofte er denne type forhold kendetegnet ved at have klare grænser.

Inden du selv kontakter en eventuel sugarboy, skal du derfor helst have en klar idé om, hvad du søger. Når du ved, hvad du søger, vil du have markant lettere ved at finde det perfekte match. Og i din rolle som sugarmamma, har du ret til at bede om netop det du søger.

Naturligvis er en sugarboy også i sin gode ret til at takke nej. Er du åben og ærlig omkring, hvad du søger, vil det altid være lettere at sugardate. Et klart succeskriterium for et sugardating-forhold er, at begge parter er åbne omkring sine ønsker, og at der forventningsafstemmes på forhånd.

 

Hvordan fungerer forholdet mellem sugarmama og boytoy?

Der findes ikke en fast beskrivelse af, hvordan forholdet mellem em en sugarmama og en sugarboy ser ud. Derfor er det et forhold, der kan se ud på mange måder. Og da det fortsat er en utraditionel form for dating, kan der selvfølgelig være mange fordomme om det.

Som regel indgår der ingen følelser i denne type forhold. En sugarmom har ofte et ønske om at få selskab i en travl hverdag, hvor det er svært at gøre plads til et traditionelt forhold. Hertil er det også kendetegnet ved, at kvinden nyder at være den, der forsørger og varter op.

Netop derfor bliver en sugarmama set som en kvindelige pendant til en sugardaddy. Forholdet består ofte af, at de to parter mødes til en skøn aften på en lækker restaurant. Her kan den unge mand få overbragt gaver, og aftenen kan potentielt blive afsluttet på et hotelværelse.

I nogle tilfælde bliver manden også kaldt for et boytoy. Ofte er det i forhold, der er af mere seksuel karakter. Sådan er det dog ikke med alle sugardating-forhold, hvorfor sex ikke er et krav. Netop dette vidner om, at der ikke findes faste rammer for, hvordan et sådant forhold skal fungere.

 

Sugarmamas gør sugardating muligt for unge mænd

I sugardating i traditionel forstand, består et forhold af en ældre mand og en ung kvinde. Sådan forholder det sig ikke i dag. Tværtimod kan det i dag også være for unge mænd, som bliver betalt for deres selskab. Og faktisk er der stor efterspørgsel på denne type mænd.

En sådan mand kaldes for en sugarboy eller et boytoy. Uanset om de kaldes det ene eller det andet, har de naturligvis den samme rolle, som en sugarbabe. De tilbyder selskab til ældre kvinder, der ofte har en travl hverdag, og derfor ikke kan eller vil have et traditionelt forhold.

Er du selv interesseret i at være sugarboy, er der i dag gode muligheder for dette. Du kan med fordel oprette dig her på siden, hvor du kan finde mange kvinder, der leder efter godt selskab. Og hvem ved? Måske finder du også det helt rette match til at være din første sugarmom.

 

Hvad forskellen på en sugarmama og en cougar?

En cougar og en sugarmama er ikke helt det samme. Der er lighed, men der er også punkter, hvor de to roller adskiller sig. En cougar er blot en betegnelse for en kvinde, der har en tendens til at date yngre mænd. Derfor er der ikke nødvendigt tale om en velhavende kvinde.

En sugarmom er som udgangspunkt også ældre end sit boytoy, men her er det ikke aldersforskellen, der er det afgørende. I stedet er det den finansielle forskel, der har betydning. Når en sugarboy er på date med sin sugarmama, bliver han - i en eller anden form - betalt for sit selskab.

Find en sugarmama