Cougar dating

I løbet af de seneste år er cougar dating blevet mere populært i Danmark. Tidligere var det et meget tabubelagt emne, når kvinde søger ung mand, men sådan forholder det sig ikke i dag. Derimod er det en form for dating, der kan tales åbent om.

Er det en form for dating, du selv ønsker at praktisere, skal du derfor ikke holde dig tilbage. Det er ingen skam at søge eller være cougar Danmark, og finde den store aldersforskel interessant. Ønsker du at blive klogere på emnet, bør du læse med herunder.

 

Hvad er cougar dating?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på dette, da folk ser forskelligt på det. I traditionel forstand er denne datingform for kvinder over 40 år, der dater en yngre mand. Hvis man som kvinde søger ældre mand, er der derfor ikke tale om cougar dating.

Denne form for dating stammer fra USA, hvor det i mange år har været udbredt. Mange unge mænd drømmer om dating modne kvinder, men ikke alle tør at kaste sig ud i det. Hvis du har mod på dette, kan du med fordel finde en cougar her på siden.

Ordet 'cougar' betyder puma, og skal derfor ikke tolkes som værende en nedsættende betegnelse. Derfor er der heller ingen skam forbundet med at betragte sig selv som cougar. Ligeledes er det heller ikke flovt at være en yngre mand, der er tiltrukket af ældre kvinder.

 

Hvorfor date en ældre kvinde?

Mange unge mænd har en svaghed for modne kvinder. Er det også tilfældet for dig, er det forståeligt. Et sådant forhold kan virke både spændende og en smule nervepirrende. Derudover er der faktisk talrige fordele forbundet med at date en ældre kvinde:

  • Ældre og modne kvinder vil typisk have gjort sig flere erfaringer i sengen. Derfor kan et sådant forhold føre til mere interessant gymnastik under lagnerne.
  • En relation til en moden kvinde, vil typisk danne grundlag for mere interessante samtaler. Det hænger naturligvis sammen med hendes store livserfaring.
  • Man kan prøve noget nyt, som man ikke tidligere har forsøgt sig med. Ønsker du at udvide din horisont, bør du derfor ikke tøve med at prøve cougar dating.

Mange yngre mænd og modne kvinder finder hurtigt ud af, at alder blot er et tal. Det går op for dem, er det deres relation, der i sidste ende har betydning. Og den modne kvindes livserfaring gør, at der som regel altid er noget interessant at tale om.

Hvis du står overfor at skulle på din første cougar date, er der derfor intet at være nervøs for. Du kan roligt forvente, at I finder noget interessant at tale om. Det handler om at være dig selv, og blot fokusere på at nyde date og nuet.

Ydermere er det vigtigt at understrege, at cougar dating ikke er det samme som sexdating. Ønsker du ikke, at der skal indgå en seksuel relation, er det derfor ikke et krav. Når du indgår i en relation, anbefales det at være åben omkring dette.

Overvej sugardating som alternativ til cougar dating

I stedet for at prøve kræfter med cougar dating, kan du vælge at tilføje en helt ny dimension til det. Det kan du gøre, ved at kaste dig ud i sugardating. Det vil betyde, at du kan være boytoy for en ældre kvinde, som dermed vil fungere som sugarmama.

Denne relation er helt uforpligtende, og er derfor en god måde at undersøge, om du føler dig tiltrukket af cougar dating. Derudover kan du også nyde, at din sugarmama vil forkæle og varte dig op, hvilket hun tilmed vil gøre med nydelse.

 

Uforpligtende forhold med materielle goder

Sugardating kan være mange ting. Det er ikke et begreb, der er begrænset af faste rammer. Som udgangspunkt er der dog tale om et forhold, der er baseret på udveksling af materielle goder. Og er du forholdets sugarboy, er det dig, der er modtager af disse.

Samtidig er det også en form for dating, der er kendetegnet ved ikke at have forpligtelser. Ønsker du derfor at afbryde en relation til en ældre kvinde, som du har stiftet bekendtskab med, kan du sagtens gøre dette.

 

Opret en profil på MySugarDate.dk

Hvis du ønsker at give sugardating en chance, er du havnet på den rette side. Hos MySugarDate.dk kan du oprette en profil, uanset om du er sugarboy, -babe, -mama eller -daddy. Det er en platform, hvor der er plads til alle.

Det betyder, at der også er gode chancer for, at du kan finde et godt match. Hvis du leder efter en sugarmama, der kan give dig mulighed for at afprøve cougar dating, finder du derfor også dette.

I denne sammenhæng er det vigtigt at pointere, at du skal være åben og ærlig omkring dine ønsker på din profil. Ved at være dette, vil du have betydeligt nemmere ved at finde det perfekte match.