Om mysugardate.dk

Udforsk din eventyrlystne side og den luksuriøse relation

Der findes mange fordomme om sugardating. Sugardating er en relation på linje med et almindeligt kæreste- eller venneforhold, hvor gensidig respekt og anerkendelse af sin partner er vigtigste faktor. Derfor er vores ønske at skabe og vedligeholde et forum med stor gennemsigtighed, klare linjer og trygge rammer for såvel kvinder som mænd – uanset om du ønsker at forkæle eller blive forkælet.

Mysugardate.dk er stedet, hvor du finder din næste relation, som du kan udforske fantasier og være nysgerrig på det uforudsigelige og det eventyrlystne sammen med. I et trygt forum med en sober tone kan du altså undersøge spændingselementet i det ukendte og i mangfoldigheden, alt imens du får tilfredsstillet lysten til at forkæle din partner eller blive anerkendt og bekræftet af din partner – og du slipper samtidig for kæresteskænderierne.

Vores værdier...

Forkælelse i fokus

Klare forventninger til relationen

Trygge rammer og klare linjer

Ærlig og troværdig

Unikke funktioner og teknologi

Nye og spændende oplevelser

Hvad er sugardating?

Sugardating er et kortere eller længerevarende forhold, hvor de to parter i relationen bare nyder tiden sammen uden at love hinanden noget.

Der er oftest tale om en relation uden følelser og no strings attached, men en relation, hvor man nyder hinanden og tiden sammen - væk fra den travle hverdag med job, vasketøj og madlavning. 

Det handler i bund og grund om at have det sjovt og udforske det eventyrlystne i relationen til et andet menneske.

Måske er du også på udkig efter nye spændende oplevelser og muligheder for at udvide din horisont gennem nye livserfaringer og forbindelser til andre mennesker?

Hvordan sugardater jeg?

Når du sugardater handler det om at have det sjovt, og hvordan I arrangerer jeres date kommer an på, hvad I søger. Det kan derfor både være et hyggeligt restaurantbesøg, en tur i byen eller noget tredje og mere vildt. Det er helt op til jer.

Sugardating er ikke prostitution. Det handler ikke om betaling for sex. Når du sugardater, er det ikke et krav, at du skal gøre noget bestemt for betaling. Der er i stedet tale om et ligeværdigt forhold mellem to mennesker, der ønsker at have det sjovt. Når man taler om gaver, restaurantbesøg og lignende i forhold til sugardating, ses det ikke som betaling. Det handler i langt højere grad om forkælelse og et ønske om at forkæle sin partner med fx førnævnte gaver og restaurantbesøg.

Er du blevet nysgerrig på at udforske sugardatingens verden, kan du oprette din profil her.

Galleri