Abonnementsbetingelser

Det er gratis at oprette en profil på mysugardate.dk. Visse funktioner kræver dog betaling i form af oprettelse af et abonnement. Læs mere om betingelserne for oprettelse, fornyelse og opsigelse af abonnement.

Oprettelse af abonnement

For at kunne bruge udvalgte funktioner skal du først oprette et abonnement, hvor du samtidig registrerer dit betalingskort. Den første trækning sker ved oprettelse af abonnementet.

Fornyelse af abonnement

Abonnementet bliver fornyet automatisk hver 30. dag. Når fornyelsen er gennemført sender systemet automatisk en mail til dig med kvittering - og angivelse af, hvornår næste trækning sker.

Såfremt det ikke er muligt at forny dit abonnement via det gemte betalingskort, bliver dit medlemsskab automatisk ændret til den gratis version, hvor visse funktioner ikke er tilgængelige. 

Du vil efterfølgende kunne låse op for disse funktioner ved at oprette et nyt abonnement, hvor du beholder din profil.

Opsigelse af abonnement

Der er ingen binding på abonnementet, udover abonnementsperioden på 30 dage, og såfremt du ønsker at opsige abonnementet kan du nemt gøre dette på din medlemsprofil.

Fortrydelse

Oprettelse af betalt medlemsskab er ikke omfattet af fortrydelsesret, idet ydelsen leveres straks ved betaling. For yderligere information se §18, stk. 2, litra 13 i Forbrugeraftaleloven.

Du er ved købt af betalt medlemskab ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesrettet, da der er tale om køb af et online abonnement, som du ibrugtager øjelikkeligt.