Hvad er sugardating?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvad sugardating er. Det skyldes, at der er mange forestillinger om og definitioner af det. Nogen af disse er sange, mens andre er falske. Ydermere er der forskel på, hvordan forholdene fungerer, og hvem der ser på det.

Derfor er der ikke et endegyldigt svar på en sugardating definition. Årsagen til dette er, at det i høj grad afhænger af de personer, der er involveret i forholdet. Hvert par kan aftale indbyrdes, hvad det dækker over, om end der er en række gængse elementer, der ofte går igen i et sugardating forhold.

 

Hvad dækker sugardating over?

De fleste kan erklære sig enige i, at sugardating dækker over, at to pater indgår en fælles gavnlig aftale. Derfor er der ikke tale om et forhold, der vil være skadeligt for denne eller anden part. Desuden er det et forhold, der kan strække sig over lang tid eller blot en enkelt aften.

Igen er det op til hvert enkelt par at definere, hvad deres forhold skal dække over. Når man taler om, hvad er sugardating, er der flere faktorer, der går igen. Blandt andet er der som udgangspunkt ingen følelser indblandet, når der er tale om sugardating.

Af samme grund er det også sjældent, at der er tale om eksklusive forhold. Netop denne sugardating information gør, at denne form for dating kan være tiltrækkende for både mænd og kvinder. Er det også tilfældet for dig, så tøv ikke med at oprette en profil på MySugarDaters.dk.

 

Et typisk sugardating-forhold: Sugardaddy og sugarbabe

Ikke alle sugardating-forhold er ens. Derfor er der også forskel på dynamikken. Ikke desto mindre består et typisk forhold af en sugarbaby og en sugardaddy. Det er begreber, som de fleste er stødt på, men ikke alle ved, hvad disse roller egentlig dækker over.

Det er ikke muligt at give et konkret svar på dette, da der er forskellige definitioner af det. Som følge af dette, er der også forskel på folks forestillinger om, hvordan man udfylder disse roller. Herunder kan du blive klogere på, hvad rollerne går ud på, og hvordan de udfyldes.

 

En sugardaddy er ofte en mand med penge

Når man sugardater, består forholder som regel af to parter. Den ene part vil som regel være en mand med en vis formue. Ofte er det også en mand, der har en god karriere og et travlt liv. Derfor kan det være, at han har svært ved at finde enten tid eller lyst til at have et normalt forhold.

Derfor vælger han at sugardate, da det giver ham mulighed for at forkæle en kvinde med alt fra ferier til dyre gaver. Hvad der også kendetegner et sådant forhold er, at der på forhånd bliver aftalt regler og retningslinjer. Det er gældende, uanset om det kun er en date eller et længerevarende forhold.

Når det kommer til spørgsmålet om sugardating hvad er det, så er det ofte også kendetegnet ved, at der ikke er følelser indblandet. Derimod vil det ofte bestå af en sugardaddy med penge på lommen, som bruger meget energi på sin karriere.

Han vil gerne have mulighed for at nyde en kvindes selskab, så han kan nyde oplevelser og fornøjelser med hende. Han kan også godt lide idéen med at forkæle sin sugarbabe, hvilket han kan gøre på flere måder. Blandt andet ved at give hende penge eller dyre gaver.

Hvad er en sugarbabe?

Den anden part i et sådant forhold, kaldes for en sugarbabe (eller en sugarbaby). Hun er typisk en ung og attraktiv kvinde, der nyder at være i selskab med en ældre og succesfuld mand. Desuden er de fleste sugarbabes komfortable med at fortælle om sine ønsker til sin sugardaddy.

En sugarbabe skal naturligvis også være i stand til at udvise taknemmelighed overfor sin sugardaddy. Dog skal dette ske uden at være underdanig. Langt de fleste mænd sætter pris på, at en sugarbaby er en kvinde, der står ved sin egne principper og grænser.

Naturligvis vil det for hende også handle om at blive forkælet med lækre gaver og luksuriøse oplevelser. I de fleste af denne type forhold, er det nemlig kvinden, der er mindre velhavende. Det er heri, at hele dynamikken ligger. Hun bliver forkælet, og manden nyder at gøre det.

 

Kan også være den anden vej rundt

Sugardating kan også gå den anden vej. Det vil sige, at det også kan være en kvinde, der er den velhavende. I et sådant tilfælde vil hun være en sugarmama, som ofte er en succesfuld karrierekvinde med styr på økonomien.

Beslutter en kvinde sig for at blive sugarmama, skyldes det som regel, at hun har en travl karriere. Alligevel vil hun gerne have mand i sit liv, som hun kan dele oplevelser med. Derudover er hun ofte også kendetegnet ved at være en kvinde, der nyder de omvendte kønsroller.

Det betyder, at hun godt kan lide at forkæle sit boytoy, og have den forsørgende rolle. Det er selvfølgelig vigtigt at påpege, at dette ikke blot er et forhold, der handler om sex. Her vil der i stedet være tale om et såkaldt cougar- og cub-forhold, hvor det kun er sex, der er i fokus.

 

Er sugardating ulovligt eller prostitution?

Desværre tror mange, at sugardating kan sidestilles med prostitution. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er tilfældet. Sugardating handler ikke om betaling for sex. Det er den afgørende og tydelige forskel, om end mange kritikere mener noget andet.

Når man sugardater, er det ikke kun sex, der er i fokus. I nogle forhold mellem f.eks. sugarbabe og sugardaddy, er sex end ikke involveret. Ønsker du at sugardate, uden at sex bliver involveret, kan det derfor godt lade sig gøre. Det handler blot om at være tydelig i forhold til sine grænser.

Da det ikke kan sidestilles med prositution, er det naturligvis heller ikke ulovligt. Da der er tale om et ligeværdigt forhold mellem to personer, er det heller ikke betaling, der finder sted. Derimod handler det om, at en sugardaddy eller sugarmama ønsker at forkæle en anden person.