Boytoy

Mange har en idé om, at det kun er unge og smukke kvinder, der kan sugardate. Ganske vist er det oftest dem, man ser, men det er ikke begrænset til dem. Som ung mand har du også mulighed for at sugardate, hvis du har mod på at være et boytoy.

Dette vil betyde, at du skal gå på date med enten en sugarmama eller en sugardaddy. Som ung mand kan det have flere fordele at kaste sig over sugardating. Det har flere fået øjnene op for, og derfor er det også blevet mere populært med tiden.

Som boytoy eller sugarboy vil du som regel skulle date en ældre person, som giver dig betaling for tid og selskab. Din betaling kommer ikke altid i form af kontanter. Det kan også ske i form af både gaver, oplevelser, rejser eller lækre restaurantbesøg.

Hvordan et sådant forhold skal udfolde sig, er der ingen regler for. Derfor er det op til de enkelte personer i forholdene at afgøre, hvordan rammerne skal være. Som boytoy er du derfor ikke forpligtet til at gøre noget, du ikke har lyst til at gøre.

 

Hvad er et boytoy?

Hvis du er et boytoy, vil det sige, at du er en ung mand. Den anden part i forholdet, er enten en velhavende sugarmama eller sugardaddy. Der stilles ikke særlige krav til et boytoy, men som regel vil der være tale om en mand, der er yngre end sin date.

De fleste af disse mænd bruger sugardating som en måde at forsøde sin tilværelse på. Derfor sker betalingen ikke altid i form af kontanter eller materielle goder. Det kan også være i form af restaurantbesøg, korte ophold eller tilmed længerevarende ferier.

Som boytoy er det helt op til dig selv at beslutte, hvad du ønsker at tilbyde. Derudover er det også dig, der afgør, hvad du kræver af betaling for din tid og dit selskab. Når du opretter din profil, anbefales det, at du er åben og ærlig omkring dette.

 

Hvad er forskellen på et boytoy og en sugarboy?

Mange tror, at der er forskel på et boytoy og en sugarboy. Faktum er dog, at det ikke er tilfældet. Alligevel vil du kunne støde på forskellige beskrivelser af de to begreber. På trods af dette, er det i bund og grund to betegnelser for det samme.

I begge tilfælde er der tale om en mandlig pendant til, hvad der er kendt som en sugarbabe. Her er der tale om en kvinde, der tilbyder sit selskab til en sugardaddy eller sugarmama. Uanset om du er sugarboy- eller babe, bestemmer du selv, hvad du vil have ud af sugerdating.

Når du opretter din profil, bør du derfor gøre det klart, hvad du gerne vil. Her bør du være opmærksom på, at der er forskel på, hvad folk lægger i disse betegnelser. F.eks. er der mange, der bruger boytoy som betegnelse, hvis forholder er af seksuel karakter.

Sådan forholder det sig ikke for alle, men det ændrer ikke på, at du skal være opmærksom på det. Hvis du betegner dig selv som boytoy, kan du derfor komme ud for, at mange vil betragte det som en mulighed for at starte et seksuelt forhold.

Hvordan finder jeg et boytoy?

Hvis du leder efter et boytoy, skal du finde ham online. Det kan du gøre her på siden. På lige fod med andre aspekter af datinglivet, så foregår sugardating også primært online. Derfor er det oplagt, at du udnytter dette til din fordel.

Når du laver din profil, skal du fortælle, hvad du søger. Det gør sig gældende, uanset om du er en sugardaddy eller sugarmama. Dertil er det vigtigt, at du viser, hvem du er. Det gør du naturligvis ved at vælge et profilbillede, der ligner dig.

Mange forsøger at finde det mest flatterende billede. Dette bør du ikke gøre. I stedet skal du vælge et billede, der ligner dig, så du ikke giver et dårligt førstehåndsindtryk. Det kan du nemlig nemt gøre, hvis du ikke ligner det billede, du har brugt.

For at finde et godt match, er det også vigtigt at være åben og ærlig omkring, hvad du er på jagt efter. Har du konkrete ønsker til, hvad dit boytoy skal være åben for? Vil du have et længerevarende forhold? Sådanne ting skal du gøre dig tanker om.

 

Ofte lettere for sugarmamas

Det kan godt lade sig gøre at finde et boytoy som sugardaddy. Det er dog værd at nævne, at du som regel vil have lettere ved dette som sugarmama. Det skyldes, at det er det mest gængse match, hvis man ser bort fra den traditionelle konstellation med en sugardaddy og -babe.

Rigtig mange kvinder er tiltrukket af denne type forhold, da de nyder tanken om, at rollerne er byttet om. Derfor vil det være kvinden, der sandsynligvis er ældre og velhavende, der bliver den forsørgende. Netop ønsket om dette, får dem til at kaste sig over sugardating.

 

Hvem kan blive et boytoy?

Er du ikke på jagt efter et boytoy, men overvejer derimod selv at indgå i denne rolle? I så fald skal du overveje, om det er noget for dig. For at kunne fungere som sugarboy, skal du ofte være ung og have udseendet med dig.

Desuden er det et plus, hvis du er nysgerrig og åben for nye oplevelser. Inden du når så vidt, at du opretter en profil, anbefales det at overveje det nøje. Det hele kan virke spændende, men du skal føle dig komfortabel ved at være et boytoy.

Ydermere er det vigtigt at have en klar idé om, hvad du ønsker. Hvis du vil have en god oplevelse med sugardating, handler det om at finde et godt match. Dette kan du kun, hvis du er både afklaret med og åben omkring dine ønsker, forventninger og krav.

En af fordelene ved sugardating som boytoy er, at du selv kan bestemme, hvem du vil mødes med. Du beslutter også selv, hvor mange gange, I skal mødes. Slutteligt er det også dig, der skal beslutte, hvordan betalingen for din tid skal håndteres.