Sugardaddy

Sugardating er et bredt område, der kan dække over flere ting. Inden du kaster dig ud i det, er det derfor vigtigt at have styr på de enkelte roller. Gør du dig tanker om at blive sugardaddy, er det derfor afgørende at sætte dig ind i, hvad denne rolle konkret dækker over.

Ofte er en sugar daddy en ældre mand, der leder efter en yngre kvinde, som han kan forkæle og være i selskab med. Dette er dog meget kort sagt, og et forhold mellem en sugarfar og en sugarbaby kan fungere på mange måder. Alt dette kan du blive klogere på herunder.

 

Hvad er en sugar daddy?

En sugardaddy er den ene part af et sugardating-forhold, hvor den anden part ofte er en yngre kvinde - en såkaldt sugarbabe. Det er ikke altid tilfældet, men som regel er en sugardaddy kendetegnet ved at være en ældre mand med økonomien i orden, som kan og vil forkæle sin sugarbaby.

Derfor er præmissen for forholdet, at manden betaler for kvindens selskab i form af middage, ophold, gaver osv. Da sugardating kan dække over mange ting, findes der ikke en rigtig måde at gøre det på. Det er altid op til de involverede parter at aftale rammerne for forholdet.

Sugar daddy dating kan være for dig, der ønsker at ukompliceret forhold, der handler om godt selskab og ikke store følelser. Det er også dig, der nyder at indtage en forsørgende rolle, hvor du kan forkæle en ung kvinde. Hvad kvindens rolle er, skal naturligvis aftales indbyrdes.

 

Ikke alle kan være sugardaddy

Som udgangspunkt kan alle mænd bliver en sugardaddy. Dog er det vigtigt at påpege, at sugerdating i de fleste tilfælde bunder i udveksling af materielle goder. Dette vil være som betaling for det selskab og den tid, som en sugarbabe bidrager med.

or at kunne være en sugardaddy, er det derfor et krav, at man er økonomisk velstillet. Er man ikke det, vil man næppe have midlerne til at kunne indgå i et sådant forhold. Desuden skal man også være indstillet på, at der kan være en del konkurrence mellem sugardaddies.

Årsagen til dette er, at en sugarbaby som udgangspunkt har en del at vælge mellem. Det er ikke altid tilfældet, hvis man indtager en rolle som sugardaddy. Derfor kan det ende med at blive en konkurrence om, hvem der kan tilbyde de bedste rejser og dyreste gaver.

I og med, at det økonomisk grundlag skal være lagt, er det ofte også ældre mænd, der bliver sugardaddies. Kvinderne er derimod typisk yngre, hvorfor de ikke har familie eller forpligtelser. Derimod leder de efter et sjovt og ukompliceret forhold med materielle goder.

Hvorfor er mange mænd vilde med sugardating?

Der er mange årsager til, at mænd er vild med sugardating. Det skyldes, at det er et forhold, der er fordelagtigt for begge parter. Det vil sige, at både du som sugardaddy, men også din sugarbabe vil få noget ud af relationen.

Hvad denne relation konkret indebærer, er naturligvis helt op til jer at definere. Der er nemlig ingen faste regler for, hvad et sugardating-forhold skal dække over.

Som sugardaddy handler det ofte om at forkæle sin date. Det kan være, at du vil invitere hende med på en lækker restaurant, så du kan nyde hendes selskab. Samtidig er det også meget udbredt, at en sugarfar forkæler sin sugarbaby med dyre gaver.

Et sådant forhold kan både romantisk og venskabeligt af natur. Om det er det ene eller andet, er op til de involverede parter at definere. Når du laver din profil her på siden, er det derfor afgørende at tydeliggøre, hvilken type forhold du er interesseret i.

 

Er der fordele ved sugardating?

Sugardating var næppe blevet populært, hvis ikke der var fordele forbundet med det for begge parter. Hvilken af fordelene, der er mest tiltalende for dig, er selvfølgelig individuelt. Blandt fordelene ved denne type dating, finder du nedenstående.

  • Du får et ukompliceret forhold, hvor følelser ikke er involveret
  • Du kan være helt ærlig omkring, hvad du søger
  • Du får mulighed for at forkæle og opvarte en smuk kvinde
  • Du kan nyde en kvindes selskab, når det passer dig
  • Du kan have det sjovt og få nye oplevelser

Hertil er det også en fordel, at man selv kan bestemme, hvordan dynamikken i forholdet skal være. Derfor er det naturligvis heller ikke et krav, at der er tale om et længerevarende forhold. Derimod kan der sagtens være tale om en enkeltstående date.

Mange mænd ønsker at date flere forskellige kvinder, mens andre foretrækker at have en fast relation til én kvinde. Er du i tvivl om, hvad du søger, er der intet forkert i at prøve lidt af hvert. På denne måde får du bedre forståelse for, hvad der tiltaler dig mest.

 

Vær altid ærlig om, hvad du søger

Sugardating er ikke for alle. Derfor er det ikke alle, der har lyst til at være sugardaddy. Ofte er det ældre mænd med midler, der bliver tiltrukket af, at de kan have et ukompliceret forhold.

Du kan nyde mange af de samme fordele, der er forbundet med et fast forhold, uden at skulle være følelsesmæssigt involveret i det. Når du har lavet en klar aftale med en sugarbaby, involverer det aldrig mere, end hvad I har aftalt.

Af samme grund kan et sugardating-forhold sættes sammen, som I ønsker det. Derfor bør du altid være åben og ærlig omkring, hvad du søger. Det vil ikke blot gøre det lettere at finde et match, men de fleste sugarbabes værdsætter denne ærlighed.

Er du åben og ærlig, har I et markant bedre udgangspunkt for at nå til enighed om et forhold. Når du laver din profil, skal du derfor være ærlig omkring, hvad du forventer. Skal man have succes med et sugardating-forhold, skal der altid være forventningsafstemt.

 

Hav klare regler

Der er mange ting, der er værd at have regler om, når man indgår i et sugardating-forhold. Som følge af dette, skal du altid være åben omkring, hvad du søger som sugardaddy.

Inden I skal mødes, skal I derfor have aftalt betingelserne for dette møde. F.eks. skal I være enige om, hvorvidt det er en enkeltstående fornøjelse. Ligeledes bør I også være enige om, hvad du forventer af din sugarbabe - og hvad hun forventer den anden vej.

Find en sugardaddy