Sugarbabes

Da sugardating kan dække over mange ting, er det vigtigt at være omhyggelig, hvis du vil kaste dig ud i det. Leder du efter en sugarbabe, som du kan indgå i et forhold med, skal du vide, hvad du søger.

Ved du ikke, hvad du søger, vil det være vanskeligt at finde et ideelt match. I dag er der mange, der sugardater, men ikke alle går ind til det med de samme forudsætninger og ønsker. Derfor er det afgørende, at du som sugardaddy gør dig tanker om dette.

 

Hvad er en sugarbabe?

En sugarbabe er kvinden i et sugardating-forhold, der er kendetegnet ved, at der er aftalt klare linjer på forhånd. Derfor ved de involverede parter altid, hvad de kan forvente at give og få. Ofte vil kvinden byde ind med sin tid og sit selskab.

Manden vil derimod ofte være ældre, og på jagt efter et forhold uden forpligtelser. Til gengæld kan han byde ind med gaver og goder som betaling for kvindens tid. Hvad der specifikt betales for og gives som betaling, aftales altid indbydes i forholdet.

Som sugar babe er det derfor vigtigt at vide, hvad man er villig til at give. Ligeledes skal en sugar baby også vide, hvad hun forventer at få som betaling for dette. Leder du selv efter en eller flere sugarbabes, skal du også selv vide, hvad du forventer.

En sugarbabe vil ofte være en ung og smuk kvinde, der ikke har familie eller forpligtelser. Hun leder efter et forhold, der giver hende mulighed for at have det sjovt og modtage materielle goder. Og manden i forholdet ønsker at give hende dette.

 

Hvordan finder man en sugarbabe?

Hvis du leder efter en sugarbabe, er du i første omgang havnet på den rette side. På vores sugar baby website finder du en lang række sugarbabes, der venter på at høre fra dig. Men du skal som sugardaddy gøre dig attraktiv overfor dem.

 

Hav noget at byde på

Ønsker du at få succes med et sugardating-forhold, er det vigtigt at have noget at byde på. Har du ikke det, vil det ikke være attraktivt for en sugarbabe at indgå i en relation med dig. Netop derfor er det påkrævet, at du har de økonomiske midler i orden.

Et sugardating-forhold bygger på, at der sker en udveksling af materielle goder. Har du ikke midlerne til at kunne tilbyde dette, vil du ikke være attraktiv som sugardaddy. Derfor er det en essentiel del af det, og derfor er det ikke alle, der kan være sugardad.

 

Vær åben og ærlig

Som sugardaddy er det også essentielt, at du er åben og ærlig omkring, hvad du søger. Der er ingen faste regler for, hvad et sugardating-forhold skal indebære. Derfor er det også forskelligt, hvad der får folk til at gå ind i en sådan relation.

Ved at være ærlig omkring, hvad du søger, kan du spare tid. Du undgår dermed at skulle kommunikere med kvinder, der ikke kan leve op til dine krav. Samtidig finder mange kvinder det tiltalende, at en mand tør at stå ved sine krav.

Hvorfor er sugardating blevet et hit blandt mænd?

Sugardating er ikke nyt. Det har en form for dating, der har eksisteret i mange år. Alligevel er det særligt i løbet af det seneste årti, at det har vundet frem. Det skyldes naturligvis, at det er et forhold, der er fordelagtigt for begge parter.

Både du som sugardaddy, men også din kvindelige modpart vil derfor få noget ud af jeres relation. Hvad det konkret er, at I hver især kommer til at få ud af denne relation, er op til jer selv at definere.

Som sugardaddy får du mulighed for at nyde at forkæle din date. Du kan f.eks. invitere hende på date, hvor I kan nyde god mad og vin. Det kan også være, at du foretrækker at forkæle din sugarbabe med eksklusive gaver eller luksuriøse rejser.

Ydermere er det vigtigt at nævne, at et sugardating-forhold ikke behøver at indeholde romantik. Det kan også være af venskabelig eller mere seksuel natur. Når du laver din profil her hos os, bør du derfor tydeliggøre, hvad du egentlig leder efter.

 

Mange fordele ved sugardating

Det er naturligvis værd at pointere, at der er adskillige fordele forbundet med at sugardate. Det vil både være tilfældet for dig, men også den kvinde, der bliver din sugarbaby. Hvilke fordele, der tiltrækker dig mest, er naturligvis en individuel sag.

Blandt fordelene ved denne form for dating, finder du nedenstående:

  • Du vil få et ukompliceret forhold uden følelser indblandet
  • Du kan være ærlig omkring, hvad du forventer af forholdet
  • Du får lov til at forkæle en smuk kvinde
  • Du kan nyde at være i selskab med en ung og smuk kvinde
  • Det er en unik måde at have det sjovt og få nye oplevelser på

En anden markant fordel ved sugardating er, at det er op til de involverede parter at definere dynamikken i forholde. Som sugardaddy kan du derfor tillade dig at stille krav til, hvad du forventer af en sugarbabe.

Ligeledes er det også op til dig at beslutte, om du vil have en længerevarende relation eller ej. Hvis du vil på date med flere sugarbabes, er det derfor ikke et problem. I denne forbindelse er der ingen regler, man er nødt til at forholde sig til.

 

Kan man have flere sugarbabes?

I og med, at der ingen regler er for sugardating, er der intet, der stopper dig i at have flere sugarbabes. Du kan godt have længerevarende relationer til flere kvinder, hvis du ønsker dette. Du kan også holde dig til kun at invitere kvinder med på enkeltstående dates.

Igen er det vigtigt at påpege, at du skal sørge for at være åben og ærlig omkring, hvad du søger. Ved at være dette, vil du have lettere ved at finde et godt match. Husk dog på, at hvis du har høje forventninger til din sugarbare, skal du selv være attraktiv.

Da sugardating som udgangspunkt er uden forpligtelser, vil du dog ikke være forpligtet til at fortælle om, at du har en relation til flere forskellige kvinde.