Find en sugarmama

Leder du efter en sugarmama? I så fald er du landet på den rette side. Hos MySugarDate.dk står vi bag en seriøs platform til sugardating. Her er alle velkomne, uanset hvilken rolle, de ser sig selv i. Vi gennemgår løbende vores profiler, så useriøse og falske profiler bliver slettet.

Som sugarboy er det dig, der indtager en rolle, hvor du bliver forsørget og vartet op. Derfor er det for unge mænd en ideel måde at tjene lidt ekstra på. Hvis det er noget, du har besluttet dig for at kaste dig ud i, er du naturligvis velkommen til at oprette en profil her på siden.

 

Hvad er en sugarboy?

En sugarboy er ofte en ung mand, der dater en ældre kvinde eller mænd. Afhængigt af, om det er en mand eller en kvinde, kaldes dette for en sugarmama eller sugardaddy. Derfor er du sugarboy (kaldes ofte også boytoy) den mandlige pendant til en sugarbabe.

Din rolle vil derfor være at bidrage med tid og godt selskab. For dette vil du blive betalt, hvilket kan være i form af kontanter, gaver og rejser. Et forhold mellem en sugarboy og -mama kan indebære mange ting. Derfor aftales det altid på forhånd, hvad rammerne for forholdet er.

 

Hvad søger en sugarmama?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på dette, da det varierer fra kvinde til kvinde. Bl.a. er der forskel på, hvilken type selskab, der er tale om. Har du besluttet, at du vil give det en chance at være sugarboy, så find en sugarmama, der har respekt for dine grænser og værdier.

Da et sugardating-forhold kan se ud på mange måder, er der stor forskel på, hvad der søges. Af samme grund er det f.eks. ikke en garanti, at sex vil være involveret. Ønsker du at undgå dette, så find sugarmama, der i højere grad er interesseret i din tid og gode selskab.